Барање

Една од нашите заложби е да им обезбедиме на нашите клиенти квалитетна понуда, прилагодена на нивните желби и можности. Затоа искористувајќи ги ресурсите со кои располага Милошевски, воведовме непосредно закажување на термин за лична средба.

Силно веруваме дека личната комуникација остварена преку заедничка средба ќе придонесе за подобра соработка и подобра понуда за Вас.

Преку пополнување на долниот формулар со потребни податоци, истиот по електронски пат веднаш ке биде доставен до Елинор агенција за недвижности.

Ваше Барање

Baranje
ЗА КУПУВАЧИ

Дали сте во потрага по домот од вашите соништа ?

Дозволете да ви помогнеме и да ви го оствариме сонот.
Сите Недвижности
ИЛИ
ЗА ПРОДАВАЧИ

Вистинското решение за продажба на вашите недвижности.

Контактирајте не, и препуштете ни го тоа задоволсто на нас!
Испрати Понуда
KONTAKT
Имате прашања или ви требаат повеќе информации?
Побарај не.
БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА
Закажете бесплатна консултација со нашитe експерти.
Закажи Консултација

ЛОКАЦИЈА

Ул. 120 бр. 1 - Локал 7, 1200
Тетово - Македонија
Пон - Петок: 09:00 - 19:00 
Сабота: 09:00 - 16:00 
Недела: Затворено 
© 2021 Милошевски - Агенција за недвижности. Сите права се задржани.
Designed & Developed by Duos Digital
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram