СЕ ПРОДАВА
05 Јул 2022
606 Прегледи

Парцели во село Непроштено

€ 3
Тип
439 м2
Градежен Реон: Не
Вода: Не
Струја: Не
Пристапен Пат: Не

Опис

Се продаваат парцели во околината на село Непроштено по неверојатно достапнa цена!

Во Катастарска општина Непроштено-вон целиот имотот е заведен  и поделен на:

Шума со површина од 3027м2 во викано место Коштане

Шума со 269м2 во викано место Коштане

Нива од 2585м2 во викано место Браненица

Нива од 268м2  - Браненица

Пасиште со површина од 892м2 – Млака

Шуми од 439м2 – Урвалино

Ливада од 954 м2 – Под Јурија

Шума од 668м2 – Урвалино

Шума од 1041м2 – Сибинов Орман

Цена: 3 евра/м2

Напомена: некои парцели се продаваат заедно!!

За повеќе информации, јавете се на:

Филип 077 641 410

Стефани 071 345 955

Шифра: 284

Детали за Недвижноста

Шифра:
#284
Цена:
€ 3
Квадратура:
439 м2
Цена по м2:
3 / м2
Димензии:
Градежен Реон:
Не
Вода:
Не
Струја:
Не
Пристапен Пат:
Не

Контактирај не

Contact Us - Single Listing
ЗА КУПУВАЧИ

Дали сте во потрага по домот од вашите соништа ?

Дозволете да ви помогнеме и да ви го оствариме сонот.
Сите Недвижности
ИЛИ
ЗА ПРОДАВАЧИ

Вистинското решение за продажба на вашите недвижности.

Контактирајте не, и препуштете ни го тоа задоволсто на нас!
Испрати Понуда
KONTAKT
Имате прашања или ви требаат повеќе информации?
Побарај не.
БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА
Закажете бесплатна консултација со нашитe експерти.
Закажи Консултација

ЛОКАЦИЈА

Ул. 120 бр. 1 - Локал 7, 1200
Тетово - Македонија
Пон - Петок: 09:00 - 19:00 
Сабота: 09:00 - 16:00 
Недела: Затворено 
© 2021 Милошевски - Агенција за недвижности. Сите права се задржани.
Designed & Developed by Duos Digital
envelopeeyeprinterphone-handsetmap-markercalendar-fullmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram