Како да пронајдете решение од катастарските лавиринти?

Како да пронајдете решение од катастарските лавиринти?

Терминот „катастар на недвижнини“ е дефиниран со закон како основен и јавен регистар, кој содржи просторни и описни податоци за недвижнини, податоци за недвижни права за нив, како и други права и факти чиј упис во катастарот е обезбеден од закон. Ако ја оставите настрана законската дефиниција и го барате одговорот на прашањето што е […]
ЗА КУПУВАЧИ

Дали сте во потрага по домот од вашите соништа ?

Дозволете да ви помогнеме и да ви го оствариме сонот.
Сите Недвижности
ИЛИ
ЗА ПРОДАВАЧИ

Вистинското решение за продажба на вашите недвижности.

Контактирајте не, и препуштете ни го тоа задоволсто на нас!
Испрати Понуда
KONTAKT
Имате прашања или ви требаат повеќе информации?
Побарај не.
БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА
Закажете бесплатна консултација со нашитe експерти.
Закажи Консултација

ЛОКАЦИЈА

Ул. 120 бр. 1 - Локал 7, 1200
Тетово - Македонија
Пон - Петок: 09:00 - 19:00 
Сабота: 09:00 - 16:00 
Недела: Затворено 
© 2021 Милошевски - Агенција за недвижности. Сите права се задржани.
Designed & Developed by Duos Digital
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram