Често Поставувани Прашања

Кои се услугите кои ги нуди агенцијата во процесот на купопродажба на имот?

Агенција за недвижности Милошевски ќе Ви помогне во посредување при нотарски услуги, наша проценка за цената на имотот кој што сакате да го купите, определување на оптималната цена за продажба, нудење на правна помош преку адвокат и во поглед на катастарските услуги.

Колкава е агенциската провизија во случај на продажба на имот?

Агенциската провизија изнесува 2% од целокупната продажба на имотот, без разлика на неговата природа - станови, куќи, плацеви, деловни простории, вили и тн.

Која е услугата на агенцијата во посредување при изнајмување ?

Во овој случај, агенциската провизија е фиксна и еднократна, и таа ја изнесува целокупната првата месечна кирија.

Колку треба да и платам на агенцијата доколку пронајде клиент кој што е заинтересиран за изнајмување на имотот кој што го нудам?

Во овој случај, агенциската провизија е фиксна и еднократна, и таа ја изнесува целокупната првата месечна кирија.

Како да стапам во контакт со вашата агенција?

Тоа можете да го сторите преку социјалните мрежи - Facebook, Instagram или преку директен контакт на телефонскиот број кој што е прикажан на нашиот сајт.

Имате прашање ?
Доколку има некои нејаснотии или имате прашања во врска со нашите услуги, контактирајте не.
Стапи во контакт
ЗА КУПУВАЧИ

Дали сте во потрага по домот од вашите соништа ?

Дозволете да ви помогнеме и да ви го оствариме сонот.
Сите Недвижности
ИЛИ
ЗА ПРОДАВАЧИ

Вистинското решение за продажба на вашите недвижности.

Контактирајте не, и препуштете ни го тоа задоволсто на нас!
Испрати Понуда
KONTAKT
Имате прашања или ви требаат повеќе информации?
Побарај не.
БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА
Закажете бесплатна консултација со нашитe експерти.
Закажи Консултација

ЛОКАЦИЈА

Ул. 120 бр. 1 - Локал 7, 1200
Тетово - Македонија
Пон - Петок: 09:00 - 19:00 
Сабота: 09:00 - 16:00 
Недела: Затворено 
© 2021 Милошевски - Агенција за недвижности. Сите права се задржани.
Designed & Developed by Duos Digital
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram