Недвижности

ЛОКАЦИЈА
ТИП НА НЕДВИЖНОСТ
НАМЕНА
КВАДРАТУРА
ЦЕНА
Оглас: #279
€ 23,000
Се продава деловен простор во Скопје – Влае. Деловниот простор има 14м2 и истиот е идеален за канцелариска работа или други дејнос ...
14 m2
Оглас: #272
€ 250
Се издава деловен простор на мирна локација во Тетово. Деловниот простор има вкупна површина 60м2 и истиот има три засебни простор ...
60 m2
Оглас: #270
€ 1,200
Се издава деловен простор во Тетово. Деловниот простор се состои од два ката по 85м2. Иститот е идеален за амбуланта. Цена: 1200 е ...
170 m2
Оглас: #263
€ 850
Се издава деловен простор од 100м2 во Куманово. Деловниот простор има два влеза, од кој едниот гледа на улицата Доне Божинов додек ...
100 m2
Оглас: #264
Се издава деловен простор од 3900м2 во Куманово. Деловниот простор има 6 ката од по 650м2 и истиот има дворно место од 4500м2. По ...
3900 m2
Оглас: #262
Се издава магацин од 300м2 во Куманово. Поделен е на два ката односно приземје и кат 1. Магацинот се наоѓа позади Кит-Го супермарк ...
300 m2
Оглас: #250
€ 1,250
Се продава деловен простор во Скопје. Се наоѓа во близина на ресторан Баба Цана. Деловниот простор од 90м2 и истиот е идеален за к ...
90 m2
Оглас: #248
€ 65,000
Се продава деловен простор во центарот на Тетово. Деловниот простор има вкупна површина од 76м2 и истиот е на два ката односно дуп ...
76 m2
Оглас: #247
€ 99,000
Се продава деловен простор во Тетово – горна чаршија. Деловниот простор има вкупна површина од 32м2. Цена: 99.000 евра. За повеќе ...
32 m2
Оглас: #0322821
€ 2,200
Се продава атрактивен деловен простор во центарот на Охрид. Деловниот простор има вкупна површина од 92м2. Овој деловен простор е ...
92 m2
ЗА КУПУВАЧИ

Дали сте во потрага по домот од вашите соништа ?

Дозволете да ви помогнеме и да ви го оствариме сонот.
Сите Недвижности
ИЛИ
ЗА ПРОДАВАЧИ

Вистинското решение за продажба на вашите недвижности.

Контактирајте не, и препуштете ни го тоа задоволсто на нас!
Испрати Понуда
KONTAKT
Имате прашања или ви требаат повеќе информации?
Побарај не.
БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА
Закажете бесплатна консултација со нашитe експерти.
Закажи Консултација

ЛОКАЦИЈА

Ул. 120 бр. 1 - Локал 7, 1200
Тетово - Македонија
Пон - Петок: 09:00 - 19:00 
Сабота: 09:00 - 16:00 
Недела: Затворено 
© 2021 Милошевски - Агенција за недвижности. Сите права се задржани.
Designed & Developed by Duos Digital
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram