Недвижности

ЛОКАЦИЈА
ТИП НА НЕДВИЖНОСТ
НАМЕНА
КВАДРАТУРА
ЦЕНА
Оглас: #425
€ 45
Се продава парцела во Батинци – Скопје. Парцелата е градежна и истата излегува на пат и има пристап до вода и струја. Парцелата им ...
2426 m2
Да
Да
Оглас: #421
€ 45
Се продаваат градежни парцели во село Брвеница. Парцелите излегуваат на пат и имаат пристап до вода и струја. Располагаат со квадр ...
540 m2
Да
Да
Оглас: #402
€ 35
Се продава парцела во село Лешок. Парцелата има вкупна површина од 3934м2 и истата излегува на пат и располага со вода и струја. Ц ...
3934 m2
Да
Да
Оглас: #328
€ 55
Се продава парцела во Лешок на главниот пат Тетово – Јажинце. Парцелата располага со 3424м2 и истата е 18 метри широка и 172 метри ...
3424 m2
Да
Да
Оглас: #322
€ 20
Се продава парцела во село Лешок. Парцелата има 732м2 и истата е 38 метри долга и 19 метри широка. Парцелата е во градежен реон но ...
732 m2
Да
Да
Оглас: #400
€ 82,000
Се продава стара куќа во село Кадино – Скопје. Парцелата има вкупна површина од 2557м2 и истата излегува на пат и има пристап до в ...
2557 m2
Да
Да
Оглас: #391
€ 3
Се продава парцела од 20 403м2 во село Сетоле. Парцелите се одделени на две места од кои на едното место има вкупна површина од 16 ...
20403 m2
Не
Не
Оглас: #376
€ 170,000
Одлична понуда само во Милошевски. Се продава градежна парцела во Битола на патот кон Грција. Парцелата има вкупна површина од 260 ...
2600 m2
Да
Да
Оглас: #351
€ 5,000
Се продава парцела од 506м2 во Љубанци-Скопје. Цена: 5000 евра. За повеќе информации, обратете се на: Филип 077641410 Стефани 0714 ...
506 m2
Оглас: #339
€ 36,600
Се продава парцела од 2615м2 во Тетово. Локацијата на земјиштето е на викано место балтепе. Парцелата има пристап до струја и пат ...
2615 m2
Да
Не
1 2 3 8
ЗА КУПУВАЧИ

Дали сте во потрага по домот од вашите соништа ?

Дозволете да ви помогнеме и да ви го оствариме сонот.
Сите Недвижности
ИЛИ
ЗА ПРОДАВАЧИ

Вистинското решение за продажба на вашите недвижности.

Контактирајте не, и препуштете ни го тоа задоволсто на нас!
Испрати Понуда
KONTAKT
Имате прашања или ви требаат повеќе информации?
Побарај не.
БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА
Закажете бесплатна консултација со нашитe експерти.
Закажи Консултација

ЛОКАЦИЈА

Ул. 120 бр. 1 - Локал 7, 1200
Тетово - Македонија
Пон - Петок: 09:00 - 19:00 
Сабота: 09:00 - 16:00 
Недела: Затворено 
© 2021 Милошевски - Агенција за недвижности. Сите права се задржани.
Designed & Developed by Duos Digital
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram