ЗА ИНВЕСТИТОРИ

Милошевски е агенција за недвижности која веќе подолг период успешно и профитабилно делува на пазарот во Македонија. Континуирано инвестира во својот развој, како и во соработката со своите надворешни партнери.

Со пополнување на долниот формулар, овозможете си професионална агенција за недвижности како Ваш надворешен соработник со своето активно делување на пазарот на недвижности да придонесе за успешно реализирање на Вашите деловни планови.

ИНФОРМАЦИИ

Za Investitori
ЗА КУПУВАЧИ

Дали сте во потрага по домот од вашите соништа ?

Дозволете да ви помогнеме и да ви го оствариме сонот.
Сите Недвижности
ИЛИ
ЗА ПРОДАВАЧИ

Вистинското решение за продажба на вашите недвижности.

Контактирајте не, и препуштете ни го тоа задоволсто на нас!
Испрати Понуда
KONTAKT
Имате прашања или ви требаат повеќе информации?
Побарај не.
БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА
Закажете бесплатна консултација со нашитe експерти.
Закажи Консултација

ЛОКАЦИЈА

Ул. 120 бр. 1 - Локал 7, 1200
Тетово - Македонија
Пон - Петок: 09:00 - 19:00 
Сабота: 09:00 - 16:00 
Недела: Затворено 
© 2021 Милошевски - Агенција за недвижности. Сите права се задржани.
Designed & Developed by Duos Digital
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram