ЗА НАС

Милошевски - Агенција за Недвижности

Агенција за недвижности Милошевски е амбициозна и една од најбрзо растечките агенции за недвижности во Македонија, која што е спеијализирана за посредување при откуп и продажба на недвижности примарно во Тетово, но и пошироко во Македонија и регионот.
Нашата цел е да им помогнеме на продавачите да направат брза продажба на станови, продажба на куќи, плац за куќа, продажба на викендици, но и на вили во Македонија, и тоа во најпознатите места - вили во Маврово, вили во Охрид, вили во Берово, Пониква, и во останатите туристички и рекреативни центри во нашата држава.

Зошто агенција за недвижности Милошевски заслужува да ја има вашата доверба?

Главната и единствената причина поради која агенција за недвижности Милошевски припаѓа на една од најбрзо растечките агенции за недвижности на пазарот е во тоа што ние секогаш се стремиме кон тоа да Ви излеземе во пресрет, да ги препознаеме вашите барања за на крај, да го реализираме она што го барате на најдоба можен начин!

За разлика од останатите агенции за недвижности, нашиот фокус е секогаш насочен кон нудење на најдобри услуги за исполнување на потре на секој еден клиент, без разлика дали се работи за продажба или пак за откуп на недвижен имот.
МИСИЈА
Мисијата на агенција за недвижности Милошевски е да ги следиме а воедно и бидеме во чекор со најновите трендови на пазарот за недвижности со цел да Ви ги обезбедиме најпотрените информации во оваа област, но, и да Ве водиме низ процесот на откуп и продажба на недвижности на најдобар можен начин.

Резултатите на крајот ќе бидат одлични, благодарение на тимот на агенција за недвижности Милошевски кој што ги поседува сите потребни знаења и вештини во оваа област.

ВИЗИЈА
Наспроти досегашниот начин на работење од страна на речиси сите агенции за недвижности, нашата визија е да внесеме свежина и нов начин на работење во кој ќе ве вклучиме потполно во целиот процес на купопродажба, од почетокот па се до крајот, бидејќи Вие не сте само наш клиент, туку сте и партнер!
ВРЕДНОСТИ
- Доверба
- 100% фокус на вашите потреби
- Флексибилност
- Авентичност
- Тимска работа
- Динамичност
- Социјална одговорност

Препораките кои ги заслужувате

Нашата агенција Ви излегува во пресрет нудејќи Ви ги потребните информации околу процесот на купопродажба на недвижнини, точно, прецизно и токму онака како што заслужувате!

Интуитивни алатки

Алатката за пребарување ќе Ви помогне со само еден клик да ја проследите понудата на станови, куќи, плацеви, и деловни простории во секој град во Македонија на брз, едноставен и ефикасен начин!

Вистинските вредности

Нашиот фокус сте токму Вие - клиентите, навремениот откуп и продажба на имотот по кој што трагате или пак нудите, без разлика на вашата (посакувана) локација!
ЗА КУПУВАЧИ

Дали сте во потрага по домот од вашите соништа ?

Дозволете да ви помогнеме и да ви го оствариме сонот.
Сите Недвижности
ИЛИ
ЗА ПРОДАВАЧИ

Вистинското решение за продажба на вашите недвижности.

Контактирајте не, и препуштете ни го тоа задоволсто на нас!
Испрати Понуда
KONTAKT
Имате прашања или ви требаат повеќе информации?
Побарај не.
БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА
Закажете бесплатна консултација со нашитe експерти.
Закажи Консултација

ЛОКАЦИЈА

Ул. 120 бр. 1 - Локал 7, 1200
Тетово - Македонија
Пон - Петок: 09:00 - 19:00 
Сабота: 09:00 - 16:00 
Недела: Затворено 
© 2021 Милошевски - Агенција за недвижности. Сите права се задржани.
Designed & Developed by Duos Digital
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram